fbpx
Preloader image
island-riddles-usein-kysyttyaisland-riddles-valkoinen

Usein kysyttyä

Kuka voi osallistua seikkailuun?

Seikkailussa kuljetaan noin 3km vaihtelevassa maastossa ilman fyysisesti vaativia tehtäviä. Sää kuten auringonpaahde voi kuitenkin vaikuttaa vaativuustasoon. Valitettavasti rattailla tai pyörätuolilla ei metsäreittiä voi kulkea.

Pääseekö Pellinkiin julkisilla?

Melkein, linja-autolla pääsee lossirantaan ja haemme sinut mielellämme Tirmon lossirannasta kun se on tiedossamme etukäteen. Bussien aikataulut löydät täältä

Onko maalintulo samassa paikassa kun lähtö?

Ei ole, maalintulo on noin 3 km lähdöstä ja hintaan kuuluu polkupyörä jolla yksi pääsee takaisin lähtöpaikalle kun olette valmiit. Tämä on hyvä huomioida varusteiden ja eväiden suunnittelussa.

Saako maalintulossa palkinnon?

Maalissa on jokaiselle pieni syötävä palkinto ja myös iso Riddler Board-nimilauta johon kaikki maalintulevat pelaajat saavat laittaa nimensä.

Reitti on kolmella kielellä, täytyykö kieli valita etukäteen?

Ei tarvitse, maastossa kaikki vihjeet ovat kolmella kielellä. Myös Kuinkas sitten kävikään kirjaa löytyy eri kielisinä joten pakkaamme mukaanne haluamanne kieliversiot.

Miksi teidän polku on maksullinen kun luontopolkuja on ilmaisiakin?

Kuinkas sitten kävikään? seikkailussa vieralijat pääsevät ratkomaan 14 tehtävää reitin varella. Tehtävät ovat poikeuksetta toiminnallisia joka tarkoittaa että ryhmä tekee jotain muuta kuin lukee tekstejä infotaulusta. Reitin tehtävien tarvikkeisiin ja ylläpitoon kuluu osa tuloista. Maksamme lisäksi lisenssimaksua ja maanomistajille korvausta maankäytöstä.

Seikkailua voi kulujen puolesta verrata pakohuonepeliin joka vaatii valmisteluja, suunnittelua sekä ylläpitoa.

Saako koiran ottaa mukaan?

Tottakai, koirat kulkevat hyvin mukana! Mutta koiraa kulkee koko matkan kytkettynä ja koirien jätökset kerätään myös luonnosta pois ja laitetaan roskiin.