fbpx
Preloader image
island-riddles-muut-polutisland-riddles-valkoinen

Muut polut

island-riddles

Kuinkas sitten kävikään reitille oppaan kanssa

 

Kuinkas sitten kävikään?-reitin voi varata ryhmälle myös oppaan kanssa. Opas auttaa tarvittaessa ryhmää tehtävien ratkaisussa ja huolehtii kaikista käytännön asioista. Tämä on hyvä vaihtoehto jos ryhmä on kokematon liikkumaan luonnossa tai jos äidinkieli on muu kuin reitillä olevat suomi, ruotsi, englanti. Tämä vaihtoehto on hinnoiteltu kiinteällä ryhmähinnalla ja maksimi osallistujamäärä on kuusi. Oppaina toimivat kaudella 2024 Island riddles yrittäjät Erika ja Jon Englund. Oppaan kanssa voimme myös tarjota elämyksen osittain esteettömänä. Kysy lisää meiltä, räätälöimme elämyksen ryhmällenne sopivaksi (linkki yhteystiedot)

 

”Tove Janssonin kirjojen lukeminen paikassa joissa Tove liikkui, on jännittävä asia! Lisäksi oli niin hauskaa lukea Tove Janssonin suosikkikirjani ”Kuinkas sitten kävikään” toista tarkoitusta varten, Island Riddlesiä varten. Löydät monia elementtejä, jotka muistuttavat Muumin maisemaa arvoitusten kautta. Pystyin keskittymään ratkaisemaan kysymykset ja nauttimaan villistä luonnosta, koska Jon oli tukenani oppaana. Jos et ole perehtynyt Suomen saariston villiin luontoon, suosittelen opasta mukaasi”.

 

Keiko Morishita

Varaa seikkailusi!

Esteetön polku ja perhepolku

Kuinkas sitten kävikään-reittiä ollaan muokkaamassa myös esteettömäksi jolloin syntyy uusi lyhempi reitti joka kulkee kaupan lähiympäristössä. Tämä lyhempi reitti olisi mahdollista kulkea myös rattaiden kanssa ja sopisi hyvin pienemmille lapsille 2-5v. Tämä työ on vasta aluillaan ja vaatii vielä monta työtuntia valmistuakseen. Otamme mielelämme vastaan kaiken erikoisosaamisen esteettömyyden huomioimisessa.

kuinkas sitten kävikään
island-riddles-esteeton-polku