fbpx
Preloader image
island-riddles-hyva-tietaaisland-riddles-valkoinen

Hyvä tietää

kuinkas sitten kävikään
island-riddles

Lounaat ja eväät

 

Seikkailessa tulee aina nälkä ja jano! Pakkaa mukaan kunnon eväät ja vesipullot – tai ilmoita varauksen yhdeydessä, että tarvitsette murkinaa. Paikalliset kalastajat Jörre ja Johanna Kellgren laativat tilauksesta herkulliset retkieväät, jotka saatte mukaan metsään lähtiessä. Meidän retkieväisiin kuluu savulohisalaattia ja kananmunaa saaristoleivällä sekä pannukakkua mansikkahillolla. Saaren ravintolat ovat talviunilla veneilykauden jälkeen, älä siis unohda varautua seikkailun tärkeään osaan: evästaukoon!
Maaliintulolaavulla on myös nuotiopuita  saatavilla, kysythän varauksen yhteydessä sillä maastopalovaroituksen aikana avotulenteko ei ole sallittua.

island-riddles-lounas
island-riddles
kuinkas sitten kävikään

Lähtö ja maali

 

Seikkailu alkaa Pellingin kyläkaupalta, Söderby-Bodenista johon voi myös pysäköidä seikkailun ajaksi. (os. Vanha Söderbyntie 44, 07390 Suurpellinki*) Kaupalla saatte henkilökohtaisen opastuksen reitille, ja sen jälkeen liikutte omin avuin maastossa. Varausvahvistusta tai kuitteja ei tarvitsee ottaa mukaan, riittää että ilmoitatte kaupalla että olette saapuuneet. Noin 3.5 kilometrin mittainen polku vie 2–3 tunnin vaellukselle saaristoluontoon. Peli päättyy korkealle näköalakalliolle Suomenlahden rannalle. Laavulla on hyvä syödä eväät ja käydä vaikka huuhtomassa tassut meressä. Sekä maalintulolaavulla että lähtöpaikalla on käytössä ulkohuussit.

Jokainen suorittaa tehtävät omalla vastuullaan ja harkitsee tarvitseeko vakuutusta. Osallistujien on pysyttävä kävelemään metsäpolulla ja suunnistamaan kartan avulla. Tämä edellyttää normaalia suuntavaistoa. Paikallistuntemusta ei tarvita.

Varaamme reitin kerrallaan vain yhden ryhmän käyttöön. Voitte siis nauttia luonnosta ja toistenne seurasta ilman häiriöitä ja hoppua, ja maaliintulolaavukin on varattu pariksi tunniksi vain teille. Ryhmän ihanteellinen koko on enintään kuusi henkilöä – mutta ei hätää jos teitä on enemmän: voimme lähettää seikkailijat matkaan pienempinä ryhminä.

Varaa seikkailusi tästä
kuinkas sitten kävikään
kuinkas sitten kävikään
island-riddles

Ikäsuositus

 

Suositeltu vähimmäisikä on 6 vuotta mutta myös nuoremmat lapset saavat osallistua, tässä te vanhemmat tunnette lapsenne parhaiten. Alle 3 vuotiaat lapset osallistuvat ilmaiseksi ja saavat mielellään tulla mukaan, parhaiten se onnistuu kantoliinassa tai kantorepussa, rattaita emme suosittele. Ryhmässä jossa on alle 16 vuotiaita tulee aina olla yksi täysi-ikäinen mukana.

 

island-riddles
island-riddles-varusteet
kuinkas sitten kävikään

Varusteet

 

Seikkailemme ulkona – pukeuduthan sään mukaan! Et tarvitse mitään erikoisvarusteita, vain mukavat kengät ja seurueelle yhden kännykän, jolla pääsee nettiin. Saat kaupalta lähtiessä mukaan repun jossa on muut pelivarusteet sekä saatte lainaksi Kuinkas sitten kävikään?-kirjan. Meiltä voit lainata tarvittaessa sadeviittoja. Muista vesipullo ja eväät!

Varaa seikkailusi tästä
kuinkas sitten kävikään