fbpx
Preloader image
island-riddles-yrityksilleisland-riddles-valkoinen

Ryhmille ja yrityksille

Island Riddles

RYHMILLE JA YRITYKSILLE

island-riddles

Kuinkas sitten kävikään-seikkailu sopii mainiosti myös eri ikäisille ja kokoisille ryhmille. Meillä on vieraillut sekä polttariporukoita, luokkaretkiä että tyky-ryhmiä ja kaikilla on ollut hauskaa. Reitti on suoritettavissa kolmella kielellä, suomi, ruotsi, englanti eikä kieliversiota tarvitse päätää etukäteen joten tämä sopii loistavasti myös erikielisille ryhmille. Lapsipainotteiset ryhmät liikkuvat aina valvojan kanssa . Valvoja saa mukaan vihjevihon jonka avulla hän auttaa ryhmäänsä eteenpäin, aikuisten ryhmät taas pärjäävät omin neuvoin.

 

Voimme auttaa räätälöimään myös muuta ohjelmaa Pellingissä tai lähialueella.

Varaa seikkailusi tästä
island-riddles
island-riddles-yrityksille
island riddles
island-riddles

Yritykset

Onko teillä suunnitelmissa virkistyspäivän vietto ja paikkana Porvoo? Jos vastasitte kyllä, niin meillä puolestaan on tarjota teille loistavia virkistyspäivän ideoita sekä upeat puitteet päivän viettoon! Onnistuneen virkistyspäivän reseptiin kuuluu sellaiset aktiviteetit, jotka poikkeavat tavanomaisesta ja joita työntekijät eivät muuten välttämättä kokeilisi. Hauska ja aktivoiva ohjelma, maittava ruoka ja juoma sekä iloinen fiilis yhdessä olosta kuuluvat reseptiin.

Perinteisen työpäivän ja toimiston ulkopuolella tapahtuvat aktiviteetit ovat hyviä keinoja yhteishengen rakentamiseen ja normaalirutiineista irti päästämiseen. Tyhy-päivät ovat tärkeitä myös yrityksen työntekijöiden työmotivaation kannalta – hauskat hetket ja tunne yhteenkuuluvuudesta motivoivat työhön täysin uudella tavalla.

Kuinkas sitten kävikään reitin voi toteuttaa loistavasti pienryhmissä ja päättää yhteiseen erästely hetkeen laavulle tai siirtyä sisätiloihin ruokailemaan. Virkistyspäivien hintaan kuuluu aina seikkailureitti ja maalintulopalkinto kaikille sekä opas maalintulolaavulla. Opas kertoo mielellään enemmän paikallisesta kulttuurista ja Tove Janssonista. Meillä on tarjota myös eri ruokailuvaihtoehtoja esim. perinteiset nuotiomakkarat, räiskäleet tai kalasalaatti saaristolaisleivällä.

Esimerkki hinta 20 henkilöä:

Kuinkas sitten kävikään reitti, opas ja nuotiomakkarat 35€/henkilö ALV 0%
Kuinkas sitten kävikään reitti, opas ja kalasalaatti saaristoleivällä 40€/henkilö ALV 0%’

 

”Lähdimme elokuisena iltapäivänä Pellinkiin noin 20-henkisellä työporukalla nauttimaan hienoista maisemista ja ratkomaan saariston arvoituksia. Mukana oli monta kokenutta maailmanmatkaajaa, mutta Suomen luonto ja nokkelat tehtävät tekivät kaikkiin ison vaikutuksen. Pitää tulla ensi kesänä uudestaan perheen kanssa!”

Kristoffer Vasara Director, Consulting ServicesTransport & Logistics  CGI

Varaa seikkailusi tästä

Luokkaretkelle Pellinkiin

 

Kuinkas sitten kävikään?-reitti sopii mainiosti myös koululuokille. Koulutyön voi liittää retkeen laajemminkin ja rakentaa kokonaisuuksia Tove Janssonin kirjallisuuden ympärille. Retken yhteydessä voi koulussa tutustua mm. kirjallisuushistorian, kaunokirjoituksen tai suomenruotsalaiseen kulttuuriin.

 

Ala-koululaisten ryhmissä pitää olla valvoja jokaiselle ryhmälle, voit varatessa kysyä apua ryhmäjaossa ja meidän mahdollisuutta osallistua ryhmänvalvojina retkeen. Reittin sopii eri tasoisille ja ikäisille ryhmille sillä vihjeiden antoa pystyy kontrolloimaan.

 

Voimme auttaa räätälöimään myös muuta ohjelmaa Pellingissä tai lähialueella. Esim kalastusta, melontaa.

 

Seikkailijan luokkaretki 35 € / hlö
Sopii 1-9. luokkalaisille
10 – 30 henkilöä.
9:00 – 9:15 Tervetuloinfo Söderby-Bodenin kyläkaupalla
9:15 – 10:00 Lähtö porrastetusti
12:30 – 13:30 Maalintulo
13:00 – 14:00 Lounas
14:00 – 15:00 Opas kertoo ja näyttää Tove Janssonin Pellinkiä

 

Paketti sisältää metsäseikkailun, maalintulo palkinnon, lounaan ja oppaan maalintulolaavulla.

Varaa seikkailusi tästä
island-riddles-yrityksille-ja-ryhmille