fbpx
Preloader image
island-riddles-muumit-ja-meisland-riddles-valkoinen

Muumit ja me

kuinkas sitten kävikään

Muumit ja me

 

Emme ole Muumi-teemapuisto, vaikka teemmekin lisenssoitua yhteistyötä Moomin Charactersin kanssa. Metsäpoluilla et siis törmää Muumeihin, mutta sen sijaan viemme sinut Toven tarinoiden luontoon, mielikuvituksen ja ilon alkulähteille. Katsot samaa maisemaa, joka inspiroi muumitarinoiden syntyä.… ei mutta mikähän puun takana vilahti? Seikkailupäivä saaristossa yhdessä perheen ja kavereiden kanssa on parasta!

 

 

Island Riddles on osa #MEIDÄNMERI- kampanjaa

 

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta.

 

Tätä työtä edistääkseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista perintöä.

 

John Nurmisen Säätiö on tehnyt Itämeren eteen erittäin tuloksekasta, kansainvälisesti tunnustettua työtä. Säätiön ponnistusten ja yhteistyöhankkeiden ansiosta vuosittainen rehevöitymistä aiheuttava fosforikuormitus Suomenlahdella on pienentynyt peräti 75 prosenttia. Tämä on mertensuojelun maailmanennätys.

 

Toivomme, että sinä tulet mukaan turvaamaan Itämeren tulevaisuuden. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

 

Jokaisesta Island Riddles osallistumismaksusta 2020 lahjoitamme 2€ kampanjaan ja reitillä on 2020 kautena kaksi Itämeri-aiheista erikoistehtävää jotka on suunniteltu yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa.

 

Lue lisää ja lahjoita kampanjaan.

kuinkas sitten kävikään
island-riddles-muumi
muumit-75
meidanmeri
JNS