”Minne sitten jouduitkaan?” on hauska ja haastava metsäpeli aikuisille ja lapsille, ystävyksille, pariskunnille, yrityksille sekä muille, jotka etsivät erilaista seikkailua ja hauskaa yhdessäoloa luonnossa.

Reitti rakentuu maastoon,  jossa ryhmä vihjeitä ja tehtäviä selvittämällä itsenäisesti liikkuvat paikasta toiseen. Tehtävät ratkaistaan luovuudella ja tiimityöskentelyllä ilman aikarajoitetta. Punaisena lankana on Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään?-kirja Moomin Characterilta saadulla hyväksynnällä ja lisenssillä. Reitti kulkee samaa polkua jota Tove Jansson aikoinaan kulki kauppareissuillan kylille ja josta hän sai reilusti inspiraatiota tarinoihinsa. Reitillä et tapaa Muumihahmoja mutta löydät varmasti monta yhtymäkohtaa kirjan ja maisemien/tunnelimien välillä. Yhteistyössä paikallisten kalastajien kanssa meillä on mahdollisuus tarjota retki myös lounaan kanssa.

Reitti lähtee Söderby-Boden kyläkaupalta ja kaupan henkilökunta opastaa ryhmän alkuun. Reitti kulkee noin 3 kilometriä metsässä ja merenrantaa pitkin ja päättyy 14 tehtävän jälkeen maaliin, laavulle kallion laelle. Tällöin ryhmä voi jäädä vielä syömään eväitä laavulle ja käydä rannalla tai palata kaupalle. Reitillä ei ole muita ryhmiä teidän vierailunne aikana joten saatte myös nauttia omasta rauhasta ja yksityisyydestä.

Ryhmän koko on 1-6 henkilöä ja seikkailuaika 2-3 tuntia. Suositeltu ikä on 6 vuodesta.

Reitti kulkee kokonaan ulkoilmassa, joten pukeudu sään mukaan. Jokainen ryhmä tarvitsee myös älypuhelimen nettiyhteydellä. Seikkailemaan pääsee toukokuusta syyskuuhun.

Verkkokaupassa nyt myös Open riddle tapahtumia, jolloin ryhmällä ei ole vähimmäiskokoa. Tule yksin tai vaikka kaverin kanssa. Muodostamme joukkueet ilmoittautuneiden kesken.