Skip to content

Var hamnade du sen?

Varför surnade mjölken och vem hamnade i dammsugaren?
Hoppa in i äventyret och finn svaren.

“Var hamnade du sen?” är en rolig och utmanande äventyrsvandring för vuxna och barn, för grupper av vänner, för par, för företag, liksom för andra som söker avslappning och nöje. Ett skogsäventyr som liknar ett escaperoom-spel, där ni följer en rutt bestående av olika uppgifter och dolda meddelanden. Uppgifterna löser ni med kreativitet och lagarbete, och varje lösning avslöjar hur rutten fortsätter. Storleken på ett lag är 4 till 6 personer och äventyrstiden är 2 till 3 timmar. Den rekommenderade minimiåldern är 6 år. Ni kan själv bestämma om ni går i egen lugn takt eller om ni vill tävla om den snabbaste tiden.

I äventyret ingår närproducerad matsäck tillredd av våra skickliga lokala fiskare. Laget får matsäcken med sig vid starten. Kom ihåg att nämna specialdieter vid bokning och notera att hela gruppen äter samma mat.

Rutten startar från Söderby-Boden, Gamla Söderbyvägen 44 och tar dig på en ca 3 km vandring i varierande terräng. Upplevelsen är helt och hållet utomhus så klä dig enligt väder. Upplevelsen tillhandahålls mellan april och oktober.

Var hamnade du sen? är vår första Island riddle och är inspirerad av Tove Janssons bok ”Hur gick det sen?”. Vandringen genomförs med licens av Moomin Characters och i samarbete med Savotta Oy.

Notera att vi i vår webshop också erbjuder Open riddle dagar då du kan delta även om du inte har ett lag på 4-6 personer. Anmäl dig ensam eller med en kompis och vi parar ihop dig med ett annat team.

 

One thought on “Var hamnade du sen? Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: