Skip to content

Minne sitten jouduitkaan?

Miksi maito happani ja ketkä päätyivät pölynimuriin? Hyppää seikkailuun ja löydä vastaukset.

“Minne sitten jouduitkaan?” on hauska ja haastava seikkailu aikuisille ja lapsille, ystävyksille, pariskunnille, yrityksille sekä muille, jotka etsivät rentoutumista ja hauskaa yhdessäoloa. Metsäseikkailu, joka muistuttaa escaperoom-peliä, jossa seuraat eri tehtäviä ja piilotettuja viestejä sisältävää reittiä. Tehtävät ratkaistaan ​​luovuudella ja tiimityöskentelyllä, ja jokainen ratkaisu paljastaa minne reitti jatkuu. Ryhmän koko on 4-6 henkilöä ja seikkailuun varattava aika 2-3 tuntia. Suositeltu vähimmäisikä on 6 vuotta. Voit päättää, kuljetteko omaa tahtianne vai haluatteko kilpailla nopeimmasta ajasta.

Seikkailuun kuuluu paikallisesti tuotettu eväspaketti, jonka ammattitaitoiset kalastajamme ovat valmistelleet. Eväät jaetaan joukkueille reitin alussa. Muista mainita erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä ja huomioi, että koko ryhmälle valmistetaan samat eväät.

Reitti alkaa Söderby-Bodenilta, Vanha Söderbyntie 44: sta ja vie sinut noin 3 km vaellukselle vaihtelevassa maastossa. Metsäseikkailu on täysin ulkona, joten pukeudu sen mukaan. Reitti toteutetaan huhtikuusta lokakuuhun.

Minne sitten jouduitkaan? on ensimmäinen Islandriddle ja se on toteutettu Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään?-kirjan innoittamana. Seikkailu toteutetaan Moomin-characters lisenssillä ja yhteistyössä Savotta Oy:n kanssa.

Verkkokaupassa nyt myös Openriddle tapahtumia, jolloin ryhmällä ei vähimmäiskokoa. Tule yksin tai vaikka kaverin kanssa. Muodostamme joukkueet ilmoittautuneiden kesken.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: